Garantera Ebeco webapp

  • Garantera Ebeco webapp

Garantera Ebeco er en tjeneste som gjør det enkelt for deg som installatør å dokumentere og sikre gulvvarmeinstallasjonene. Her kan du skape prosjekter for de ulike jobbene, logge alle målinger og legge ved bilder. Når det er ferdig, sendes alt via e-post til kunden, pent og pyntelig. Ingen flere papirskjemaer å holde styr på!

Å fylle ut garantibeviset er kanskje ikke det du liker best ved gulvvarmeinstallasjonen. Vi kan ikke love at det blir gjort med Garantera Ebeco, men vi kan garantere at det blir både enklere og morsommere.

Hvis dere er flere som jobber med varmekabel i bedriften, kan dere dele prosjekter og installasjoner med hverandre. Det er også til stor hjelp for deg som jobber som arbeids- eller prosjektleder.

Garantera er en webapp. Du trenger ikke laste ned noe, bare gå inn på garantera.ebeco.se og opprett en bruker. Garantera vil se ut og brukes nøyaktig som en vanlig app, men med den fordelen at den fungerer i alle enhetene uavhengig av operativsystem. Og du slipper oppdateringer, reinstallasjoner og andre problemer.

Flere hundre svært fornøyde installatører jobber allerede med Garantera. Her kan du se hvordan den fungerer.