Fordelene ved å jobbe med Ebeco

Det som driver oss, er å gjøre kundens hverdag enklere. Det handler om alt fra smarte produktinnovasjoner og tjenester til raske leveranser og profesjonell support. Uansett hvordan varmebehovet ditt ser ut, kan du være sikker på at det er enkelt å trygt å jobbe med Ebeco. Fra prosjektering og hele veien til målet.

Elektriker kapar en slang

Digital dokumentasjon og installasjon

En Iphone som hålls i handen med Garantera

Digital dokumentasjon

Garantera

Med gratistjenesten Garantera kan du som elektroinstallatør enkelt dokumentere alle varmekabelinstallasjonene og sende et digitalt garantibevis direkte til kunden. Du oppretter et prosjekt, logger alle målinger og legger ved bilder. Når alt er klart, sendes en e-post med alt til kunden. Ingen flere papirskjemaer å holde styr på.

Begynn å bruke Garantera
Guide Driftprognos

Historiske værdata

Ebeco Driftprognos

Ebeco Driftprognos er et simuleringsprogram som skal gi et grunnlag for LCC-beregninger i prosjekter der Ebecos tak- og markvarmeanlegg prosjekteres. Tjenesten er utviklet for brukere, arkitekter og konsulenter samt entreprenører.

Les mer om Ebeco Driftprognos
Ebeco Connect-appen visas i handen i köksmiljö

EB-Therm 500

Flytt installasjonen enkelt til kunden

Med vår termostat EB-Therm 500 og tilbehøret​​​​​​​ EB-Connect WiFi får sluttkunden en tilkoblet termostat med smart varmestyring, og du som elektroinstallatør får gjennomtenkte funksjoner. 

I tillegg til at termostaten er enkel å installere rent fysisk, er termostaten også enkel å stille inn. Når du har fullført installasjonen i appen Ebeco Connect, flytter du termostaten og dens innstillinger enkelt over til kunden med noen enkle knappetrykk. Et profesjonelt installasjonstrinn som kunden setter pris på!

Les mer om EB-Therm 500
Elektriker skarvar en kabel

Flere kunder

Finn installatør på ebecoheating.no

Når du installerer Ebecos produkter og samtidig dokumenterer installasjonene i vår gratistjeneste Garantera, vil din bedrift bli oppført under Finn installatør hos oss. En tjeneste hos Ebeco som lar deg finne profesjonelle elektrikere som kjenner våre produkter.

Finn installatør

Produkter som forenkler arbeidet

Smidig kabelmontering

Cable Clip er en serie kabelklemmer som gjør det enkelt og tidsbesparende å feste varmekabel på rotnett eller armeringsnett.

Med Cable Clip sparer du både tid og reduserer slitasje i knær og rygg. Prøv Cable Clip neste gang for å unngå buntebåndene og den tungvinte og tidkrevende monteringen!

Isolasjon som forenkler

Cable Board er en isolerplate av ekstrudert polystyrenplast, spesialdesignet for Cable Kit med utfreste spor, c/c 10 cm. Platens spesielle struktur reflekterer varmen oppover på en svært effektiv måte. Sammenlignet med et referansesystem uten isolering går energiforbruket ned med opptil 45 %. Hullene i platen slipper gjennom ev. fukt. Platen er lett og slitesterk, og sporene gjør det lett å legge kabelen med helt riktig avstand. Suppler med festetape.

Førsteklasses support hele veien

I tillegg til lange garantier hjelper vi deg som elektroinstallatør hele veien. Vi gir deg svar på spørsmål rundt tekniske installasjoner og gir deg råd om produkter. Med en leveransepresisjon på 98 % er vi dessuten overbevist om at du vil bli fornøyd med oss. Du er hjertelig velkommen til å kontakte oss!

Christopher Genetay

Christopher Genetay

Roll
Bestilling og Teknisk Support
Telefonnumer
+46 31 707 75 50
Christoffer Odlöv

Christoffer Odlöv

Roll
Bestilling og Teknisk Support / Industri
Telefonnumer
+46 31 707 75 50
Linda Karlstrand

Linda Karlstrand

Roll
Bestilling og Teknisk Support
Telefonnumer
+46 31 707 75 50