Snøsmelting på bakken

Snø og is utgjør et stort problem og en potensiell fare om vinteren. Ebecos snøsmeltingsprodukter er en effektiv løsning for å holde områder som garasjeinnkjørsler, innganger, ramper, kaier og trapper rene for snø og is, både i offentlige og private miljøer. Sikkerheten øker ved å minimere faren for å skli, og man slipper også å måke, strø eller salte.

Snösmältning mark i Stockholm

Garanti

Vi gir hele 10 års garanti på våre markprodukter.

Les mer om våre garantibetingelser.

10 års garanti

Eksempler på snøsmelting på bakken

Snowmat utanför entré snösmältning mark

Snøsmelting med Snowmat

Ebeco Snowmat er en ferdig montert varmekabel med faste lengder og bredde, noe som gir en rask og enkel installasjon. Den passer utmerket for større områder som trenger beskyttelse mot glatt føre, for eksempel innganger eller parkeringsplasser. Snowmat er ment å legges i et sandlag under asfalt eller steinlegging. Snowmat kan også brukes for innstøping i betong eller for innpakning i betong. For en enda mer energieffektiv installasjon anbefaler vi å kombinere den med Ebecos isolasjonsplate Quick Board. Sammenlignet med et referansesystem uten isolasjon kan oppvarmingstiden bli opptil 50 % kortere.

Les mer om Snowmat og Quick Board

 

Snowmat garageinfart

Snøsmelting for garasjeinnkjørsel

Ebeco Snowmat har mange bruksområder. Et annet eksempel der denne løsningen er ekstra egnet, er for snøsmelting på garasjeinnkjørsler eller ramper. Bredden på 0,5 m gjør at Snowmat passer godt for hjulspor og kan gi en trygg inn- og utkjøring, både i offentlige og private miljøer. Ebeco Snowmat er en forhåndsmontert varmekabel med faste lengder og bredder, noe som gir en rask og enkel installasjon. Snowmat er beregnet å legges i et sandlag under asfalt eller steinlegging. Snowmat kan også brukes for innstøping i betong eller for innpakning i betong. Kombiner installasjonen med isolasjonsplaten Quick Board for en enda mer energi- og kostnadseffektiv anleggsløsning.

Les mer om Snowmat og Quick Board

 

Multiflex 27 i trappa för snösmältning mark

Snøsmelting med varmekabel Multiflex 27

Et vanlig område hvor man ønsker å minimere faren for glatt føre om vinteren, er trapper. Varmekabelen Multiflex 27 smelter snø og is for å gjøre trappen sikrere. Anlegget aktiveres ved hjelp av en bakkeføler som oppdager temperaturforandringer i omgivelsene. Varmekabelen har en effekt på 27 W/m. Sikre glatte trapper foran vinteren!

Les mer om Multiflex 27

Digital dokumentasjon og installasjon

En Iphone som hålls i handen med Garantera

Digital dokumentasjon

Garantera

Med den gratis tjenesten Garantera kan du som elektriker enkelt dokumentere alle dine varmekabelinstallasjoner og sende en digital garantierklæring direkte til kunden. Du oppretter et prosjekt, logger alle målinger og legger ved bilder. Når alt er klart, sendes en e-post med alt til kunden. Du trenger ikke lenger holde styr på papirskjemaer.

Kom i gang med Garantera