Om Ebeco

Om Ebeco byggnad

Vår lidenskap er varme

I familiebedriften Ebeco har vi jobbet med varmeløsninger siden Ebbe Larsson grunnla selskapet på slutten av 70-tallet. Det startet med gulvvarme, og de siste 40 årene har vi lansert en rekke innovasjoner som har formet hele markedet for varmekabler. 

I dag tilbyr vi markedets bredeste og mest komplette sortiment av varmeløsninger innen fire forretningsområder: innendørs, utendørs, bygg og industri. 

Vi jobber nær kundene

Hovedkontoret ligger i Göteborg, der vi er ca. 30 medarbeidere. Her har vi sentrallageret vårt, nær kundene. Vi har også et salgskontor i Stockholm og selgere over hele landet. Dette gjør at vi raskt kan levere både produkter og support til hele markedet, uansett hvor kundene er. Internasjonalt er vi representert med egne datterselskaper i Norge og Finland. I tillegg har vi distributører i de fleste europeiske land.

Det som driver oss, er å gjøre kundens hverdag enklere. Det handler om alt fra smarte produktinnovasjoner og tjenester til raske leveranser og profesjonell support. 

Enkelt og trygt

Uansett hvordan varmebehovet ditt ser ut, kan du være sikker på at det er enkelt å trygt å jobbe med Ebeco. Vi er der for deg. Fra prosjektering og hele veien til målet.

Vi driver virksomhet med tanke på menneske og miljø. Vi utvikler bærekraftige, moderne og energieffektive varmeløsninger og jobber kontinuerlig med forbedringer. Målet er å redusere vår del av belastningen på miljøet