Om Ebeco

  • Om Ebeco
Familieselskapet Ebeco er et av Skandinavias ledende selskaper innen elektrisk gulvvarme, frostbeskyttelse og andre varmeløsninger for byggarbeidsplasser og industrier.

I Ebeco har vi jobbet med varmeløsninger siden Ebbe Larsson startet selskapet på slutten av 70-tallet. Vi startet med gulvvarme og innså raskt at det finnes en rekke fordeler med riktig varme på riktig sted. Vi har derfor utviklet så vel produktene som bruksområdene de kan brukes til. I dag kan vi presentere et komplett utvalg varmeløsninger innen fire forretningsområder: innendørs, utendørs, bygging og industri.

Vi liker å spre varme

I årenes løp har vi presentert en rekke innovasjoner som har formet markedet for varmekabler. I dag tilbyr vi markedets bredeste og mest komplette utvalg av varmeløsninger. Vi liker ganske enkelt å spre varme.

Vi finnes i nærheten

Hovedkontoret ligger i Göteborg, der det jobber ca. 30 personer. Her finner du også sentrallageret. Det gjør at vi raskt kan levere både produkter og support.

Vi har også et salgskontor i Stockholm. Internasjonalt er vi representert med egne datterselskaper i Norge, Finland og Russland. I tillegg har vi distributører i de fleste europeiske land.

Vi gjør det enkelt

Det som driver oss, er å gjøre kundens hverdag enklere. Det handler om alt fra smarte produktinnovasjoner til raske leveranser og profesjonell support. Uansett hvordan varmebehovet ser ut, kan du være sikker på at det er enkelt og trygt å arbeide med Ebeco.

Hvis du har spørsmål om våre varmeløsninger eller lurer på noe annet, må du gjerne ta kontakt med oss.