Veiledninger

WiFi Ready - løsningen for ditt smarte hjem

Installer EB-Therm 500 som den enkle og smarte termostaten den er. Eller velg å legge til tilbehøret EB-Connect WiFi, og gjør den om til en tilkoblet termostat med enda bedre oversikt, energioptimalisering og kontroll. Valgfriheten er nyheten.

EB-Therm 500 detalj

Enkel installasjon for brukeren

Vi har utviklet konseptet WiFi Ready slik at brukeren selv kan velge når, og om, termostaten skal kobles til WiFi ved å montere tilbehøret EB-Connect WiFi. Det er enkelt å montere i termostaten, da det kan gjøres uten å komme til de strømførende delene.

Når den er montert og installert, styrer du termostaten med appen Ebeco Connect – som en del av smarthjemmet. 

Wifi ready symbol

Produkter som er merket med symbolet, er WiFi Ready.

Ekstra funksjoner i appen

Med appen Ebeco Connect får du flere funksjoner enn om du styrer termostaten på tradisjonell måte. Gulvvarmetermostaten EB-Therm 500 har en ukekalender der du angir innstillinger for gulvvarmen for de ulike dagene i uken. I appen er det i stedet en årskalender som gjør at du kan lage en overordnet tidsplan for hele året, slik at alle termostatene styres på samme måte.

Hvis det skulle skje noe uforutsett med gulvvarmeanlegget, kan du bli varslet om dette gjennom push-varsler eller e-post. Det stilles enkelt inn når du installerer appen.

Optimal komfort i huset

Kanskje er du på vei til sommerhuset eller hytta på fjellet? Med Ebeco Connect kan du fjernstyre gulvvarmen og komme frem til varme og deilige gulv. Det eneste som kreves, er at termostatene er koblet opp mot hyttas wifi.

Google Home Assistent

Fordi systemet støtter Google Home Assistant, kan du med enkle talekommandoer styre en rekke tilkoblede enheter i boligen. Du kan også styre alle gjeldende innstillinger.

Google Home logo

Slik fungerer WiFi Ready

Slik kobler du EB-Therm 500 til WiFi

Guide Wifi Ready EB Connect

1. Suppler med WiFi-modul

Suppler med tilbehøret EB-Connect WiFi, som du får kjøpt hos våre forhandlere.

Guide Wifi Ready Sprängskiss

2. Installer

Installer WiFi-modulen i termostaten EB-Therm 500.

Guide Wifi Ready EB Therm 500 termostat

3. Koble til

Koble termostaten til nettverket via instruksjonene i displayet.

Guide Wifi Ready Ebeco Connect

4. Last ned appen

Last ned appen Ebeco Connect fra App Store eller Google Play for enten å styre EB-Therm 500 via appen eller bruke Ebecos åpne API.

Flere muligheter med åpent API

Leter du etter muligheter til å styre gulvvarmeanlegget i din egen smarthjemløsning? Her får du tilgang til vårt åpne REIST-API. Tjenesten har blitt gjort tilgjengelig fordi vi vil gi deg mulighet til å utvikle din egen smarte løsning.  

Alle kan bruke Ebecos öppna API. Det eneste vi krever av deg, er at du angir Ebeco som kilde, og at du ikke bruker API-et til å spre skadelige koder. 

Dette gjør du for å kunne bruke vårt åpne API: 

  • Installer WiFi-modulen EB-Connect WiFi i termostaten EB-Therm 500
  • Velg nettverk, og angi passord for nettverket i termostaten
  • Last ner Ebeco Connect fra App Store eller Google Play
  • Følg anvisningene i appen for å opprette en konto

Instruksjoner for åpent API