Layer 1
Referanseprosjekter

Gulvvarme i hvert rom på Hotel Giò

I 1957 ble Hagahuset innviet på Råsundavägen i Solna. Her lå kontorene for Stockholms läns landsting. Bygningens opprinnelige inspirasjon kom fra arkitekten og designeren Giò Pontis samtidige Pirellihus i Milano, med preg av italiensk 50-tallsinteriør. I 2019 startet man arbeidet med å gjøre om bygningen til et hotell. Hotel Giò åpnet dørene i 2020 og har totalt 180 rom. Hotellet har videreført det italienske temaet og fokuserer mye på design og komfort, der gulvvarme i hvert hotellrom er en viktig brikke.

Hotel Gio entré

Riktig styring fra Ebeco

Gjennom FSG Entreprenad fikk Deco El & Tele oppdraget med å installere gulvvarme i baderommene på Hotel Giò. Etter å ha pratet med Ebecos distriktsansvarlige Ronnie Backebro, falt valget på termostaten EB-Therm 800 og Cableflex gulvvarmekabel. Termostatens innebygde hotellprogram var et tungtveiende argument for å velge nettopp denne styringen. 

Hotellprogrammet gjør at varmen kan styres via ekstern kortleser med ettergangstid, da termostaten nå også har integrert tidsreléfunksjon. Temperaturinnstillingene veksler automatisk når hotellgjesten kommer eller forlater rommet, og ettergangstiden er fullt justerbar. Dette gjør det enkelt å bestemme hvor lenge varmen skal være på etter at gjesten har forlatt rommet.

Selv om bygningen var K-merket, gikk arbeidet bak veggene som forventet. Noe Mats på Deco El satte pris på og som forenklet arbeidet, var emballasjen til varmekabelen Cableflex og den smidige funksjonen med den medfølgende kabeltrommelen.

Totalt ble det installert gulvvarme fra Ebeco i 180 baderom i perioden 2019–2020.

Hotel Gio badrum
Hotel Gio badrum
Garanterad installatör

Garanterte installasjoner

Til tross for det store antallet hotellrom gikk dokumentasjonen raskt og enkelt takket være verktøyet Garantera. Dokumentasjonen kunne gjennomføres effektivt, samtidig som det ble digitalt og uten papirarbeid, noe elinstallasjonsselskapet Deco El & Tele satte pris på. 

Bli Garantert installatør

Samarbeidspartnere

Hotel Gio logo

Om Hotel Giò

Hotel Giò ligger på Råsundavägen i Solna. Hotellet har 180 rom. Hvert rom har gulvvarme i baderommene fra Ebeco med Cableflex varmekabel og styres av DIN-termostaten EB-Therm 800.

hotelgio.se

KFUM Central logo

Drives ideelt 

Hotellet eies og drives av den ideelle organisasjonen KFUM Central. Alt overskudd fra hotellet går til organisasjonen, som driver virksomhet innen idrett, leirer, kultur, integrering og internasjonalt arbeid for ungdom. 

central.kfum.se

Deco el & tele AB

Om Deco El & Tele AB

Deco El & Tele holder til i Johanneshov i Stockholm. Selskapet har 9 ansatte (2021) og har eksistert i over 20 år. De utfører alle typer elektroinstallasjoner.

deco-eltele.se