Layer 1
Referanseprosjekter

Isfri grunn i Bäckebol med nytt markanlegg

Det kan noen ganger være lettere sagt enn gjort å holde inngangspartier, innkjørsler og trapper frie for is og snø om vinteren. Som huseier plikter man å holde det rent foran eiendommen. Det reduserer selvsagt risikoen for skader, men øker også både tilgjengeligheten og fremkommeligheten. Med markvarme minimeres risikoen for is, og man slipper dessuten å skuffe, strø og salte. Utenfor inngangspartiet til et møbelvarehus i Bäckebol, like nord for Göteborg, var det tidligere et gammelt markanlegg som måtte gjøres om. Der møtte vi AQT Elservice, som byttet ut hele markanlegget til Ebecos produkter.

Markvärme i sandbädd i Bäckebol

Markvarme for økt tilgjengelighet

Varehuset hadde lenge vært bekymret for det gamle markanlegget. De gamle varmekablene hadde brent seg ned i isolasjonen og havnet dermed for langt fra selve overflaten som skulle varmes opp. Anlegget var plassert rett utenfor hovedinngangen, og for å slippe å bekymre seg for vinteren valgte de å skifte ut hele anlegget.

Peter Gustafsson, produktsjef i Ebeco, forteller:

– Markanlegg er en god investering for både offentlige og private miljøer. Det kan være krevende å holde tritt med snø og is uten hjelp av varme. Multiflex 27 er et produkt som gjør jobben enklere. Og du slipper ryggsmerter og skader etter den evige snømåkingen.

Multiflex 27 – med rett til å varme

Med Multiflex 27 er det enkelt å holde det fritt for snø og is i inngangspartier, på ramper, lastekaier og i trapper. Før du legger varmekabelen må du gjøre grunnarbeidet: Først legger du isolasjonen og deretter sand og et lag armering. På armeringen fester man deretter varmekabelen Multiflex 27. Øverst legger du belegningen, som i dette tilfellet er belegningsstein.

Installatör installerar Markvärme i Bäckebol

Andreas Marmin på AQT Elservice sier:

– Det har vært enkelt å jobbe med Multiflex 27 i dette prosjektet. Vi har jobbet med Ebeco i mange år og er svært fornøyd med hjelpen vi har fått i form av prosjektering og support. Det er aldri noen problemer!

Garantert fornøyd kunde

Da markanlegget ble installert, brukte man Ebecos app Garantera. Takket være den blir installasjonen dokumentert og kontrollert. Installatøren får kontroll over hele prosjektet og kan sende garantibeviset digitalt til kunden, uten å måtte skrive ned alt som er gjort. 

– Vi bruker Garantera til alle prosjektene og synes det fungerer kjempegodt. Det er deilig å ha alle prosjektene samlet på ett og samme sted, sier Andreas.

Se vår veiledning til Garantera.

Samarbeidspartnere

AQT Elservice AB logo

AQT Elservice AB

Selskapet har elektrikere som jobber med elektroinstallasjoner og elektroservice innen eiendom, industri, boliger og ladebokser. 

aqt.se