Olje-, gass- og asfaltindustrien

  • Olje-, gass- og asfaltindustrien

Ute i oljehavnen på Hisingen finner vi Gunnar Allered El AB, som hovedsakelig jobber med å installere varmeløsninger for industrien. Gunnar Allered, som er grunnlegger at bedriften, har hatt verksted her siden 1977 da virksomheten ble etablert. Gunnar har samarbeidet med Ebeco siden starten.

Spesialister på industri

I dag har Gunnar seks ansatte i bedriften og flere storkunder som Stena Oil, Odec og STS. Gunnar og hans team er spesialister på å installere varmeløsninger til industrielle formål. Det handler spesielt om å holde jevne temperaturer på energikilder som olje, gass, asfalt samt andre varmefølsomme stoffer og materialer.

Med et tett samarbeid med Ebeco tar vi på oss komplekse og varierte arbeidsoppgaver. Mange oppdrag er på eksplosjonsklassifiserte områder, og det stiller strenge krav til sikkerhet og kvalitet, sier Gunnar.

Med Ebeco føles det trygt

Anders Grundin, elinstallatør hos Gunnar Allered EL AB, synes samarbeidet med Ebeco føles utrolig trygt og enkelt. Anders understreker at det lange samarbeidet med Ebeco er et resultat av Ebecos tekniske kunnskap, lojalitet og kvalitet.

– Det er svært viktig med høy teknisk kompetanse, nøyaktige beregninger og forståelse for prosessene i disse oppdragene for å kunne levere et kvalitetssikret og effektivt system. Av Ebeco får vi alt dette. Vi gjør alt for å garantere et problemfritt anlegg, sier Anders og avslutter med at han ser frem til et fortsatt godt samarbeid med Ebeco.