Termostater

Termostaten er varmesystemets hjerte og hjerne. Det er den som regulerer hvor stor del av den installerte effekten som skal brukes. Et smart styringssystem holder jevn temperatur og er direkte avgjørende for energiforbruket.

Ebecos EB-Therm-serie består av fire gulvvarmetermostater utviklet for enkel, pen og energieffektiv styring av gulvvarme. Det inngår en termostat i alle våre gulvvarmesett, men de kan også kjøpes separat.

Selv om du allerede har gulvvarme fra før, kan det være lurt å vurdere å skifte ut termostaten med en moderne modell med Energy Saver-program. Det er en investering som du lett kan tjene inn igjen med redusert energiforbruk og økt komfort.

EB-Therm passer alle vanlige rammesystemer på markedet, som ELKO eller Schneider Exxact. EB-Therm 800 monteres i DIN-skinne. Alle termostatene til Ebeco er mikroprosessorstyrte. Det betyr at termostaten fra starten av samler inn data og beregner tidspunktene for inn- og utkobling. Denne teknologien reduserer temperatursvingningene, noe som gir en jevnere temperatur. For deg betyr det et deiligere klima og lavere energiforbruk.