• EB-Connect WiFi
 • EB-Connect WiFi
 • EB-Connect WiFi
 • EB-Connect WiFi

EB-Connect WiFi spiller en viktig rolle i konseptet WiFi READY. Ved hjelp av tilbehøret kan gulvvarmen enkelt styres med appen Ebeco Connect eller via åpent API.

Enkelt og oversiktlig i appen

Når termostaten EB-Therm 500 kompletteres med wifi-modulen EB-Connect WiFi, åpnes nye muligheter for effektiv styring av gulvvarmesystemet. Ved hjelp av Ebeco Connect får du tilgang til alle termostatens funksjoner og kan også på en enkel måte få et overblikk over all installert gulvvarme, uansett hvor du befinner deg. Hvis du legger inn informasjon om energipris, kan du også få en oversikt over oppvarmingskostnadene.

Last ned appen gratis her:

          

Ekstra funksjoner – fordel app

Naturligvis byr appen på flere spennende funksjoner. Gulvvarmetermostaten EB-Therm 500 har en ukekalender der man stiller inn hvordan man vil at gulvvarmen skal være på eller av de forskjellige ukedagene. Appen Ebeco Connect tilbyr i stedet en årskalender som gjør at du kan lage et overordnet skjema for hele året, slik at alle termostatene på eiendommen styres på samme måte.

Optimal komfort i huset

Kanskje er du på vei til sommerhuset eller hytta på fjellet? Med Ebeco Connect kan du starte gulvvarmen slik at gulvet er godt og varmt når du kommer frem. Det eneste som kreves, er at termostatene er koblet opp mot hyttas wifi.

Appen hjelper deg

Om det händer något oförutsett med golvvärmeanläggningen kan du bli uppmärksammad på detta genom antingen ett mail eller med hjälp av pushnotiser. Det ställs enkelt in när du installerar appen.

Lett å installere

EB-Connect WiFi er enkel å montere i termostaten. Hvis du allerede har en EB-Therm 500 installert, kan du kjøpe tilbehøret hos forhandler og montere det selv. Vi har utformet den slik at du ikke kommer til de strømførende delene.

Gjør slik:

 • installer wifi-modulen EB-Connect WiFi i termostaten EB-Therm 500
 • velg nett og angi passord for ditt nettverk i termostaten
 • last ned Ebeco Connect fra App Store eller Google Play
 • følg anvisningene i appen

 

Sikker tilkobling

Vi har lagt stort fokus på sikkerhet, og innstillinger og personopplysninger er beskyttet mot inngrep. Når du laster ned og bruker appen, må brukervilkårene våre godkjennes. Vil du ha mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger? Klikk her.

Smarte hjem og gulvvarme

Har du en ferdig løsning for ditt smarthjem eller vil skape et eget system? Vi har forberedt oss på det også. Vår nye termostat er utviklet for å kunne få et eget sted i det smarte hjemmet. Gjennom vårt åpne REIST-API kan du integrere gulvvarmen i nettverket og styre den sammen med resten av hjemmet. Det er bare du som setter grensene!

Les mer under fanen «Åpent API» nedenfor.

Tekniske spesifikasjoner
Frekvensbånd 2,4 GHz
Max uteffekt 20 dBm
Godkjenning CE
Protokoll IEEE 802.11b/g/n

 

Artikler
El-nr. Artikkelnr. Betegnelse  
6400011  8581604 EB-Connect WiFi  
Garanti

Ebeco AB gir 5 års produktgaranti for materialfeil på produkter
levert av Ebeco. Alle vilkår og forutsetninger fås her.

 

 

 

Åpent API

Leter du etter muligheter til å styre gulvvarmeanlegget i din egen smarthjemløsning? Her får du tilgang til vårt åpne REIST-API. Tjenesten har blitt gjort tilgjengelig fordi vi vil gi deg mulighet til å utvikle din egen smarte løsning.

Alle kan bruke Ebecos åpne API. Det eneste vi krever av deg, er at du angir Ebeco som kilde, og at du ikke bruker API-et til å spre skadelige koder.

Dette gjør du for å kunne bruke vårt åpne API:

 • installer wifi-modulen EB-Connect WiFi i termostaten EB-Therm 500
 • velg nett og angi passord for ditt nettverk i termostaten
 • last ned Ebeco Connect fra App Store eller Google Play
 • følg anvisningene i appen for å opprette en konto

  https://www.ebecoheating.no/support/ebeco-open-api (In English only)

Last ned appen gratis her:

          

PDF version