Varmematter

  • Varmematter
  • Varmematter

Med Ebecos varmematter kan du raskt og enkelt gjøre opptinings- og oppvarmingsarbeid på en rekke ulike områder. De er utviklet for å takle de hardeste krav og miljøer. Fordi de er utstyrt med støpsel er de enkle å koble til samt lette og fleksible å flytte. 

Ebecos varmematter er utviklet for to ulike bruksområder, teletiningsmatten er utviklet for teletining og varmeholding, og Multimat bidrar til komfort og sikkerhet for den som arbeider utendørs. Bruksområdene er mange, og det er nesten bare fantasien som setter grenser for når man kan trenge å bruke disse varmemattene.

De vanligste bruksområdene for teletiningsmatten er opptining av bakke, sand, vannledninger, avløpsrør, fôr i siloer eller høyballer. Varmeholding av strøm- og telefonledninger, maskiner samt ved muringsarbeid. Det finnes også en spesialutviklet matte for brønnboring med et hull i midten beregnet for materøret.

Multimat er en robust varmematte beregnet for oppvarming av arbeidsflater om vinteren. Den solide gummioverflaten gir både feste og varme, noe som gjør den ideell å arbeide på om vinteren. Den smelter snøen og gjør det mer behagelig å arbeide utendørs i minusgrader.