Wallflex 500 med EB-Therm 500 i vardagsrum vid fönster

Wallflex 500 panelovn - for det smarte og energieffektive hjemmet

Ebeco utvider sortimentet for det smarte og energieffektive hjemmet. Wallflex 500 er en ny serie panelovner som gjør tilkobling valgfritt – med eller uten tilbehøret EB-Connect WiFi.

 

– Vi fortsetter å utvikle vårt vellykkede konsept WiFi Ready. På samme måte som med termostaten EB-Therm 500 kan man her velge å legge til tilbehøret EB-Connect WiFi – under installasjonen eller senere. Når tilbehøret kobles til, forvandles Wallflex 500 til en tilkoblet enhet med enda bedre oversikt, energioptimalisering og kontroll, sier Peter Gustavsson, produktsjef hos Ebeco.

Wallflex 500 med EB-Therm 500 i vardagsrum vid fönster

Dette er Wallflex 500

Panelovnen Wallflex 500 har en moderne og stilren design og dessuten en ekstremt tynn konstruksjon i og med at den kun bygger 8 cm ut fra veggen. Styringen bygger på samme programvare som termostaten EB-Therm 500 og har dermed et like brukervennlig opplegg med tydelig display og lettbetjente menyer. Takket være smart teknologi har panelovnens overflate en lav middeltemperatur, og romtemperaturen holdes på et jevnt nivå. Med sin IP24-klassifisering kan Wallflex 500 installeres i både tørre og våte rom. I første trinn lanserer vi tre ulike størrelser med 230 V. 

Wallflex 500 med EB-Therm 500 i vardagsrum vid fönster, fokus termostat

Hvorfor WiFi Ready?

EB-Connect WiFi er tilbehøret som gjør det mulig å forvandle panelovnen til en tilkoblet enhet. Det selges som separat tilbehør og kan enkelt monteres i displaydelen, i dag eller i fremtiden. Du får tilgang til alle menyer og innstillinger for panelovnen via vår egen app Ebeco Connect, som gir god oversikt. 

Om Ebeco

Ebeco er et av Europas ledende selskaper innen elektrisk gulvvarmefrostsikring og andre varmeløsninger for eiendommer og industri. Hovedkontor og lager ligger i Göteborg. Internasjonalt er selskapet representert med egne datterselskaper i Norge og Finland. Ebeco er et familieeid selskap med innovasjon og langsiktig vekst i fokus.