Ebecos produkter får støtte for Tibber

Med våre tilkoblede produkter kan du nå som strømkontraktkunde hos Tibber ta del i deres tilbud innen smart oppvarming. Kontroller strømforbruket enda smartere!

Tibber stöds nu i våra WiFi-Ready-produkter

Ebeco i nytt samarbeid med Tibber

Tibber er et strømselskap, men i motsetning til andre strømselskap har Tibber en rekke smarte integrasjoner for tilkoblede produkter i hjemmet. Det er her våre smarte produkter fra Ebeco kommer inn i bildet.

Smart oppvarming i henhold til strømprisen

EB-Therm 500 og Wallflex 500 elektrisk radiator inneholder allerede en rekke smarte funksjoner for å optimalisere strømforbruket. Som Tibber-kunde kan du nå integrere dine Ebeco-produkter og ved å aktivere smart oppvarming i Tibber-appen også styre oppvarmingen i boligen mot de timene på døgnet strømprisen er lavest.

Les mer hos Tibber

Styr smart din elförbrukning med våra WiFi Ready-produkter och Tibber

Flere muligheter med app-styrt oppvarming

Google Home-logotyp på gul bakgrund

Smarte funksjoner

Google Home Assistent

Fordi systemet støtter Google Home Assistant, kan du med enkle talekommandoer styre en rekke tilkoblede enheter i boligen. Du kan også styre alle gjeldende innstillinger.

REST-API-logotyp på gul bakgrund

Smarte løsninger

Ebecos åpne API gir flere muligheter

Ser du etter muligheter til å styre gulvvarmesystemet ditt og Wallflex 500 panelovn i din egen smarthusløsning? Her får du tilgang til vår åpne REST API. Tjenesten er gjort tilgjengelig fordi vi ønsker å gi deg muligheten til å utvikle din egen smarte løsning.

Les mer om hvordan du bruker det åpne API

 

Ebeco Connect-appen visas i handen i köksmiljö

Smart kontroll

Ebeco Connect-appen gir deg ekstra funksjoner

Ebeco Connect-appen tilbyr flere funksjoner enn om du styrer termostaten eller panelovnen på tradisjonell måte. Gulvvarmetermostaten EB-Therm 500 har en ukekalender hvor det gjøres innstillinger for gulvvarmen på ukedagene. I appen er det i stedet en årskalender som lar deg lage en hovedplan for hele året slik at alle termostatene i eiendommen styres på samme måte.

Skjer det noe uventet med gulvvarmesystemet eller panelovnen, kan du bli varslet om dette via pushvarslinger eller e-post. Det er enkelt å sette opp når du installerer appen.